vineri, 23 iunie 2017

Firmele de amenajari ne pot monta rulourile exterioare

Rulourile exterioare au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani, insa este usor de inteles de ce, fiind foarte avantajoase din toate punctele de vedere. In primul rand, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, insa se schimba total partea exterioara a unei cladiri, dar sunt aduse si diferite performante din punct de vedere al izolarii termice si fonice, fara a omite sporirea securitatii bunurilor si familiei. Totusi, o problema poate fi gasirea unor firme pentru rulouri exterioare, intrucat putine dintre acestea sunt cu adevarat serioase si promit servicii de calitate.

Solutia

In schimb, totul este mult mai simplu prin intermediul catalogului de afaceri WallBiz, unde toate firmele isi pot inscrie datele de contact si descrie produsele sau serviciile, astfel incat sa fie vizualizate de mii de utilizatori. Cu alte cuvinte, este mult mai simplu pentru clienti sa isi gaseasca specialistii de care au nevoie, acestia aflandu-se la doar cateva click-uri distanta. In acelasi timp, si pentru companiile inscrise este mult mai usor sa gaseasca clienti, parteneri, furnizori sau investitori si sa isi imbunatateasca imaginea si prezenta in mediul online, care este absolut necesara in ziua de azi.

Preturi avantajoase


Fie ca este vorba despre firme cu rulouri exterioare fie de altele din orice domeniu, fiecare dintre acestea pot fi inscrise in categoriile adecvate, care sunt foarte variate la WallBiz. Astfel, acestea au ocazia de a testa gratuit sistemul pentru 30 de zile, iar daca sunt multumite de rezultate, pot opta pentru pachete contracost. Cel mai accesibil dintre acestea este cel de 150 de lei, care presupune afisarea pe site pentru 90 de zile. Totusi, pentru rezultate mai bune se poate alege pachetul de 180 de zile, accesibil la doar 250 de lei, fie cel pentru un an intreg, pentru care se platesc numai 450 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu