duminică, 18 iunie 2017

Dispozitivele gps ne ajuta sa urmarim persoanele

Cu ajutorul evolutiei tehnologice este mai usor ca niciodata sa se asigure securitatea bunurilor si a celor dragi intrucat oricine isi permite un dispozitiv de urmarire iUni. In functie de tip, acestea sunt ideale atat pentru persoane, de la copii la batrani, la animale de companie, dar si bunuri precum masini, motociclete sau biciclete.

Usor de folosit

In ciuda dimensiunilor sale modeste, un astfel de gadget este foarte usor de folosit, fiind ascuns fara probleme intr-o multime de locuri, iar orice functie poate fi descoperita cu ajutorul manualului de utilizare inclus in pachet. Avantajul este ca poate fi instalat pe orice autoturism, fiind universal, iar la nevoie se va putea chiar si imobiliza masina.

Diferite functii folositoare

Functia principala este aceea de monitorizare prin GPS, astfel incat oricine sa stie in permanenta locul in care se afla autoturismul, iar totul este foarte precis. Mai mult, datorita faptului ca dispozitivul are incorporat un microfon, pot fi ascultate conversatiile in timp real, iar pentru a avea parte de autonomie nelimitata, gadgetul poate fi conectat la bateria masinii. Chiar si asa, dispune si de propria baterie, care trebuie schimbata ocazional. Pot fi emise alarme in momentul in care este depasit un perimetru stabilit sau o viteza impusa, iar pentru ca dispune de o carcasa metalica, acesta poate fi aplicat, fara probleme, pe orice suprafata metalica.

De unde pot cumpara?


Un dispozitiv de urmarire iUni poate fi achizitionat din cadrul magazinului online cu acelasi nume, unde preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, insa si gama este suficient de variata incat sa fie multumit chiar si cel mai pretentios client. Mai mult, sunt propuse nenumarate oferte si promotii, iar la comandarea unor produse in valoare de 499 de lei, transportul este gratuit prin curier, in toata tara, produsele fiind livrate in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu