vineri, 29 iulie 2016

Ce usi montam in interiorul apartamentelor

In ziua de azi se folosesc numeroase materiale mai moderne si mai eficiente decat cele traditionale, printre care si PVC-ul, ce se remarca prin lista lunga de avantaje aduse. Astfel, atunci cand vine vorba de elementele de tamplarie, PVC-ul este foarte popular si utilizat intr-un numar important de situatii, atat pe plan rezidential, cat si comecial sau industrial.

Usor si puternic

Acest material este unul foarte puternic, care presupune o greutate redusa, dar este rezistent, aspecte cheie pentru niste usi de interior. Mai mult decat atat, PVC-ul poate fi modelat dupa bunul plac, fiind utilizat si manevrat fara mari dificultati.

Durata de viata sporita

Usile de interior din PVC sunt rezistente la apa, ulei, coroziune, socuri si nu se deterioreaza deloc odata cu trecerea timpului, astfel ca nu este de mirare de ce materialul este atat de des folosit pe plan intern, cat si extern. Conform statisticilor, PVC-ul este folosit in industria constructiilor in materie de 85%, restul de 15% fiind marcate de domeniul auto, electronice si altele. De asemenea, tevile din PVC au o durata de viata de peste 40 de ani, urmand ca pe viitor, se estimeaza ca cifra va ajunge chiar la 100 de ani.

Costuri reduse

Poate unul dintre cele mai importante avantaje ale usilor de interior din PVC este faptul ca acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele si pot fi achizitionate direct din magazin, fie pot fi fabricate la comanda, pentru a indeplini criteriile estetice si functionale impuse de catre clienti.

Intretinere


Aceste elemente de tamplarie nu implica o intretinere speciala, fiind de ajuns ca ocazional sa se stearga praful. PVC-ul nu este toxic si este unul dintre cele mai atent verificate si studiate plasticuri din lume, indeplinind toate standardele internationale pentru siguranta si sanatate, astfel poate fi prezent in preajma copiilor, intrucat acestia se pot juca in siguranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu