miercuri, 2 septembrie 2020

Iata cat de simpla este personalizarea unui geam

 

Daca iti doresti altceva pentru designul interior poti alege varianta geamurilor vitrate, insa acestea pot aduce diverse inconveniente, care insa pot fi eliminate cu ajutorul foliei pentru sablarea geamurilor.

Cine oare nu isi doreste o casa cu multe geamuri care sa o faca mai luminoasa, mai spatioasa, cu un aer modern si atragator? Insa, de cele mai multe ori constatam ca geamul oricat ar fi de atractiv, aduce cu sine o serie de dezavantaje care ne pot duce sa renuntam la toate planurile si visurile noastre.

Insa, datorita inovatiei si experientei echipei de la ColantariDesign, acestia pot aduce tot felul de metode salvatoare in sprijinul clientilor, astfel ca foliile de sablare prezinta tot mai mult interes in randul celor care isi doresc spatii cu suprafete vitrate, care sa nu le afecteze stilul de viata.


Folia pentru sablarea geamurilor prezinta mai multe roluri, printre care, se regaseste cel decorativ si care contribuie la schimbarea radicala a incaperilor. Aceasta poate fi folosita fie pentru usi glisante, partitii din sticla, pereti din sticla pentru bai, usi din sticla sau oglinda din dressing. Folia pentru sablarea geamurilor va schimba semnificativ aspectul spatiului de locuit. Totodata se poate folosi pentru decorarea usilor interioare din sticla a bucatariei. Mai mult decat atat, asigura intimitate si permite lumiii naturale sa patrunda.

Un alt rol al foliei pentru sablarea geamurilor este cel practic prin faptul ca ajuta la crearea unui spatiu intim.

Oricat de mult ne-ar placea cateodata sa admiram natura prin geamurile de sticla, de cele mai multe ori avem nevoie si de intimitate. Astfel putem apela la specialistii de la ColantariDesign sa ne monteze folie pentru sablarea geamurilor care sa ne asigure intimitate si in acelasi timp sa permita luminii naturale sa patrunda si in acelasi timp sa ne bucuram de o camera luminoasa. In cazul in care aceasta se va sparge, cioburile sunt retinute si nu se imprastie pe jos.

Nu in ultimul rand, folia pentru sablarea geamurilor are un rol economic prin faptul ca prezinta costuri reduse si rezultate peste asteptari.

Un aspect foarte important al foliei de la ColantariDesign este costul redus al foliilor de sablare fata de sticla sablata mecanic. Pe langa faptul ca este o metoda economica, aceasta este si reversibila, astfel ca indiferent ce model de folie ai alege, este suficient doar sa o dai jos, fara sa-ti faci griji, deoarece nu lasa urme. Mai mult decat atat, aceasta se aplica foarte usor, fara sa pierzi mult timp.

Pe www.colantaridesign.ro fiecare client va putea gasi o varietate de modele de folii din care poate sa aleaga o varianta care sa confere eleganta geamurilor interioare din living si totodata o durata de viata mare.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu