duminică, 9 aprilie 2017

Obloanele din aluminiu asigura protectie termica si fonica

Exista numeroase modalitati pentru amenajarea si modernizarea propriei locuinte, fiind disponibile solutii pentru toate gusturile, necesitatile si bugetele, o solutie grozava in acest sens fiind reprezentata de obloane din aluminiu care aduc cateva avantaje importante. Orice casa trebuie sa indeplineasca cateva functii de baza, iar obloanele sunt ideale in acest sens.

Intimitate

Cu siguranta ca oricine isi doreste sa locuiasca intr-un mediu unde sa aiba parte de cele mai bune conditii, iar intimitatea nu trebuie sa lipseasca, in special in cazul locuintelor amplasate pe strazi aglomerate, unde ochii curiosilor pot reprezenta o problema. Asadar, obloanele pur si simplu pot fi trase pe ferestre pentru a controla gradul de luminozitate, insa si pentru a obtura vederea celor din jur.

Siguranta si protectie

Mai mult, acestea aduc o protectie suplimentara ferestrelor, care nu sunt afectate de precipitatii si vant, fara a mai exista riscul sa se deterioreze. Totodata, se asigura si protectia familiei si bunurilor deoarece ferestrele reprezinta locul potrivit al musafirilor nepoftiti prin care patrund in locuinte, insa odata cu instalarea obloanelor accesul este obturat.

Izolare termica si fonica 


Nu trebuie omisa nici izolarea termica si fonica in cazul acestor obloane din aluminiu. Prin intermediul lor este mult mai usor sa se pastreze o temperatura stabila in interior, fara un efort suplimentar in acest sens, atat vara, cat si iarna. Asadar, aparatul de aer conditionat nu trebuie sa functioneze la capacitate maxima pentru ca temperatura optima sa fie pastrata, in timp ce iarna centrala termica este mult mai eficienta si implica costuri mai mici pentru a asigura tot confortul necesar.


Mai mult, o locuinta trebuie sa reprezinte locul in care ne odihnim asa cum se cuvine, iar zgomotele pot reprezenta o problema importanta. Totusi, obloanele aduc o protectie fonica suplimentara de circa 20% in acest sens, fiind potrivite in toate conditiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu