duminică, 18 septembrie 2016

Turistii aleg sa firmele pentru transfer de la aeroport

Drumurile peste hotare cu avionul sunt foarte accesibile astazi, alaturi de zborurile interne care leaga cele mai mari orase ale tarii intre ele. Insa oricat de confortabil este un zbor fata de aceeasi distanta parcursa cu masina si cat de mult timp se castiga, calatorii trebuie sa aiba in vedere si costul transferului la aeroport si modalitatea prin care vor ajunge.

Modalitati de transport

Cele mai comune variante sunt apelarea la autobuzele oraselor, caz in care tarifele sunt foarte accesibile, insa confortul nu este punctul forte, iar orarul strict reprezinta un adevarat stres. Mai mult, intotdeauna apare grija fata de bagaje, astfel ca alte persoane se orienteaza catre taxiuri, care sunt ceva mai costisitoare decat autobuzele, insa nici in acest caz pasagerii nu se pot bucura de conditii pe masura tarifului achitat.

Solutia

Astfel, cea mai buna solutie este apelarea la serviciul de transfer la aeroport pus la dispozitie de Rentcarwithdriver, prin intermediul caruia fiecare client poate sa ajunga de la sau catre aeroport in scurt timp. Chiar daca aceasta optiune este cea mai costisitoare dintre cele mentionate, confortul este pe masura, iar transportul se poate efectua in orice masina se doreste, de la Skoda Octavia la Mercedes E Klasse sau S Klasse.

Calitatea serviciilor


Cei care se intereseaza de costul transferului la aeroport trebuie sa stie ca acesta este influentat in functie de distanta parcursa, dar si de tipul autoturismului ales si nu de numarul pasagerilor. Intr-un autoturism sedan pot calatori 3 persoane in cele mai bune conditii, alaturi de bagaj, cu spatiu suficient pentru fiecare. In plus, Rentcarwithdriver dispune de cei mai profesionisti soferi care sunt capabili sa transforme din orice drum, intr-o calatorie foarte confortabila si relaxanta, lipsita de stres. De asemenea, flexibilitatea este unul dintre punctele forte ale serviciului, intrucat clientii au libertatea de a face mai multe alegeri legate de calatoria lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu